Se här vad vi kan göra för dig!

Vi utvecklar dina goda idéer.

 

  • Går det att utveckla ”nyttiga” halvfabrikat?
  • Hur möter vi det ökande kravet på ”säkra livsmedelsprodukter” där konsumenten kan lita på att innehållet håller vad förpackningen lovar?
  • Är konsumenten beredd att betala några kronor extra för trygghet?

Dagens livsmedelsmarknad är turbulent. Samtidigt öppnar möjligheter längs hela kedjan; från forskning till konsumentens tallrik via producenter, distributörer, grossister och handlare.

Den stora utmaningen ligger i ett ännu tätare samarbete mellan forskning och livsmedelsindustri.

Vi kan visa hur.

Vi öppnar inte bara dörrar. Du får erfarenhet och kompetens som innebär stöd i allt från värdering av din idé/tjänst till projektupplägg och vilka möjligheter där finns till finansiering.

Framgångsrik produkt.

Vi har nära och dagliga kontakt med några av Europas ledande forskningsinstitutioner inom livsmedel och lantbruk. Det innebär att vi hittar precis den forskningskompetens som krävs för att en god idé eller ett forskningsresultat ska utvecklas till en produkt – eller tjänst – som marknaden efterfrågar.

För dig inom livsmedelsbranschen öppnar vi dörrar till forskningsvärlden. Från nya livsmedels- och hälsoprodukter till nya tankar när det gäller processer, förpackningar, distribution med mera. Kort sagt: vi representerar hela värdekedjan.

Du som arbetar med forskning och utveckling får en kanal in i den kommersiella världen.

Vad väntar vi på?