Ideon Agro Food på 60 sekunder

Kicka på bilden, läs mer.

Vilken är nästa stora innovation inom livsmedelsområdet? Kanske väcks idéen hos dig i just det här ögonblicket? Hur tar du den vidare?

Det är här Ideon Agro Food, IDAF, kommer in i bilden, precis som vi gjort i 100-tals olika projekt sedan starten 1986. Vi har projekt- och processledarna som knyter samman forskning, livsmedelsindustri och marknad, nationellt och internationellt.

Ideon Agro Food har under sina mer 25 år genomgått en otrolig resa, där vi varit delaktiga i  livsmedelsprojekt som Proviva (Probi/Skånemejerier), Havredryck (CeBa/Oatly), PrimaLiv-yoghurt och produkter från Kiviks Musteri.

Just nu är vi involverade i projekt som  spänner från sojaodling i Skåne och hälsoeffekter av polyfenol i kanel till hur vi kan utveckla livsmedelsaffärer över gränserna i såväl Norden som runt Östersjön. För små och stora företag.

Vi arbetar med projekt där vetenskap möter industri för att utveckla morgondagens produkter inom  bioteknik, medicin, förpackningslogistik, livsmedelsteknik och inte minst inom lantbruksområdet.

Vi leder projekten, bidrar med kunskap om finansiering, marknadsföring och vårt konsultnätverk innebär hög kompetens inom olika forskningsområden.

Kontakta oss!

Möt våra projektledare

Intressentföretag – nätverk

Använd vårt kontaktformulär